Beoordelingen van De Premiere Lelystad

Recente recensies van De Premiere Lelystad

5 sterren na 39 reviews

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk gegeten!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nvt

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en zelf afgehaald. Lekkere spareribs grote portie kom zeker nog eens terug

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk. Bezorger was vriendelijk. Patat vonden we minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was koud , en meneer kon ons niet zou gauw vinden.(adres)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn top, soepele service/bezorging, kortom een aanrader

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden eten om 18.30 besteld. Kwam al om 18.00 . Gelukkig waren we al thuis. Graag de volgende keer de bestel tijd aan houden Verder was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk en botermals waren de spareribs😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke spareribs, goed warm gebracht , vlotte levering

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk en goed gaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: als iemand een drankje erbij besteld, is het niet handig om het tegen de friet aan te leggen. Reultaat: blikje was lauw, friet koud. Jammer! De spareribs waren als vanouds heerlijk!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen vond ik de pindasaus iets te zout, maar verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De ribs waren zoals altijd weer heerlijk! Ik ben zo gek op gepofte aardappelen en bestel dan ook 1 extra. Maar vind het zo jammer dat jullie ze niet inkerven dan knappen ze zo lekker open en wieden ze nog beter gegaard. Dat is mijn enigste minpuntje

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vlees. Goed gaar, alleen te veel saus wat koud is.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en snel bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog net niet mijn vingers opgegeten

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK. Voor laatste keer was ik niet zo tevreden maar deze keer was als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs ben blij dit restaurant ‘ondekt’ Te hebben. Tijd van levering klopt ook, fijn dat je e-mail krijgt dat ze onderweg zijn.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg kleine sausbakjes. Smaak prima!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ,zoals altijd????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren weer heerlijk perfect gegaard en weinig vet. De gepofte aardappel kan wel wat aandacht gebruiken. Ik had 1 extr aardappel besteld en ben daar blij on ook wave ze waren erg klein en insnijden voor het poffen zou fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribs en fish was heerlijk, opmerking was ook meegenomen. Tot de volgende bestelling! ?

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig op tijd en netjes verpakt.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We zeer tevreden

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige (min of meer) negatieve opmerking gaat over de salade; die bevatte te veel waterig vocht. Was daardoor minder smakelijk dan je mag verwachten. Voor de rest was alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs en de fish&chips waren wederom heerlijk. Alleen jammer dat de "opmerking" niet uitgevoerd is.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2uur voor tijd besteld . Om 18:00 besteld Bezorging zou tussen 20:00 & 20:15 bezorgd worden . Bestelling was er 20:44 , helaas me eten 2,5 u moeten laten staan vanwegen pauze die voorbij is gegaan van 20:15 / 20:45 . De spareribs waren dit x meer krokanter voor porsie 600 gr weinig vlees . Verder een goede smaak koud of warm geleverd kan ik niet oordelen heb helaas moeten laten staan . Maar daar ga ik wel vanuit dat dat goed was aangezien goed verpakt was . Alsnog nmmr 1 voor spareribs in lelystad . 1ste x dat het anders liep dan verwacht , kan gebeuren . Totvolgendex.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.50 bestelling geplaatst, met gewenste levertijd 18.45. Direct bericht dat het 18.55 zou worden. Om 19.00 bericht dat het eten onderweg was. Om 19.10 is eten afgeleverd. Saté prima, alleen broodje ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten ,voor een goede prijs.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb altijd met plezier bij de Premiere mijn spareribs besteld. levering is altijd op tijd en netjes. gisteravond was helaas mijn bestelling koud en mn tas zat vol met doorgelekte honing. [ jammer ] ik ben eerst een poos bezig geweest met opruimen van de plakkerige honing. tip doe de honing in aparte bakjes. ik snap dat dit een keer kan gebeuren dus blijf gewoon mijn spareribs bij de Premiere bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

in een woordt perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de frietjes zo dik zijn en niet als franse frietjes.Ik had deze maaltijd voor de dag erop willen bestellen maar was het vergeten dit door te geven.Verder was alles heel goed en de salade smaakt goed.